26 unike fabrikkleiligheter på Ensjø
I Levahn Mek. sine fabrikkleiligheter på Ensjø møter gammel industrihistorie moderne løsninger og nytenkning. Luft, kubikk, rom, glass og stål bak vakre teglsteinsvegger med en historie som går helt tilbake til 1855. Her møter gammelt nytt! Bo i fantastiske fabrikklokaler som utnytter mer enn bare kvadratmeteren. Du vil få en takhøyde på opp til 5,7 meter, moderne løsninger og åpne rom.
Nå starter salget

Fristen for å legge inn kjøpstilbud til salgsstarten i Levahn Mek. er satt til 29.08.18. kl 10.00. Det vil bli avholdt visning i vårt visningssenter i Gladengveien 4 søndag 26.08 kl 13-15 og tirsdag 28.28 kl 16.30-17.30. Boligene selges til fastpris. I de tilfeller vi får flere kjøpstilbud på samme bolig, vil det avholdes en budrunde. Boligen selges da til interessenten med høyeste bud (forutsatt at andre forhold i budet er likt).

Det er kun de som allerede har lagt inn kjøpstilbud på leiligheten til fristen kl 10 på onsdag 29.08, som vil få mulighet til å by. Ved interesse for flere boliger vil det være mulig å rangere disse i kjøpstilbudet. Får man ikke tilslag på sitt førstevalg, vil man automatisk binde seg på neste valg i den rekkefølgen de er rangert.
Kjøpstilbud med dokumentasjon på finansiering av hele kjøpesummen vil bli prioritert. Hele kjøpesummen skal dokumenteres med f.eks. et finansieringsbevis samt dokumentasjon på egenkapital. Eksempel på dokumentasjon kan være utskrift av bankkonto eller mellomfinansieringsbevis hvis pengene er bundet opp i egen bolig.
Prøv vår interaktive boligvelger
og 360° visning av leiligheten LG208

Det er kort vei til t-banen fra leilighetene og etter fire minutter på banen, så er du på Jernbanetorget. Besøk av venner og familie er derfor ikke noe problem! Her bor du moderne og sentralt, og du har kort vei til både jobb og kveldsaktiviteter. På under ti minutter kan du på sykkelen din trille ned til fjorden.
Det eksisterer allerede et godt utvalg forretninger, og med utviklingen av nabolaget vil et stadig større tjeneste- og kulturtilbud følge etter.


Det er kort vei til t-banen fra leilighetene og etter fire minutter på banen, så er du på Jernbanetorget. Besøk av venner og familie er derfor ikke noe problem! Her bor du moderne og sentralt, og du har kort vei til både jobb og kveldsaktiviteter. På under ti minutter kan du på sykkelen din trille ned til fjorden. Det eksisterer allerede et godt utvalg forretninger, og med utviklingen av nabolaget vil et stadig større tjeneste- og kulturtilbud følge etter.
I Levahn Mek. kan du tilpasse uttrykket på innredning og overflater.
Forventet ferdigstillelse for leilighetene
i Levahn Mek. er 1. kvartal 2021
Interessert i Levahn Mek?
Nå starter salget – registrer deg som interessent og vi holder deg oppdatert
Informasjon om behandling av personopplysninger

Informasjonen du legger igjen i dette skjemaet behandles av Skanska Eiendomsutvikling AS («Skanska») som er behandlingsansvarlig. Dette betyr at Skanska er ansvarlig for behandlingen av dine opplysninger i samsvar med personopplysningslovens bestemmelser. Informasjonen brukes av Skanska til å registrere deg i vårt kunderegister på det/de prosjektene du har meldt interesse for.

Vi benytter også kontaktopplysningene du oppgir til å sende deg informasjon, markedsføring og kundeundersøkelser om dette prosjektet, samt andre prosjekter vi tror kan være relevante for deg. Vi kan komme til å kontakte deg via telefon, mail, SMS eller post. Ønsker du ikke lenger å motta informasjon og markedsføring fra oss kan du avmelde deg i nederst i nyhetsbrev eller ta kontakt med vår Data Protection Manager på epost: dpm_norge@skanska.no

For mer informasjon om Skanska behandling av personopplysninger og dine rettigheter, les mer om våre brukervilkår på skanska.no/brukervilkar/
Ta gjerne kontakt med oss hvis du har noen spørsmål angående prosjektet
Telefon: 40001463

www.skanska.no