Luft møter rom. Stein møter stål.

Få leiligheter igjen!

26 unike fabrikk-leiligheter på Ensjø

Levahn Mek.
Velkommen til Levahn Mek. I de gamle fabrikklokalene til Levahns Mekaniske Verksted på Ensjø kan du bo i fantastiske fabrikklokaler som utnytter mer enn bare kvadratmeteren. Moderne løsninger og åpne rom. Dette gir en følelse av mye plass og rom på få kvadratmeter.

På Ensjø bor du sentralt, men samtidig i et tilbaketrukket område på høyden over Tøyen. Levahn Mek. ligger rett ved Ensjø T-banestasjon og turen til Nationaltheatret Stasjon tar elleve minutter.

I høyden over Tøyen
Velkommen til visning
Søndag kl. 15:00-16:00 eller etter avtale med megler
Fantastisk lokasjon
På Ensjø bor du sentralt, men samtidig i et tilbaketrukket område på høyden over Tøyen. Levahn Mek. ligger rett ved Ensjø T-banestasjon og turen til Nationaltheatret Stasjon tar elleve minutter.
Et bygg med historie
Velkommen til Levahn Mek. I de gamle fabrikklokalene til Levahns Mekaniske Verksted på Ensjø kan du bo i fantastiske fabrikklokaler som utnytter mer enn bare kvadratmeteren. Med takhøyde på opp til 5,7 meter er kubikk i fokus.
Gammelt møter nytt
Moderne løsninger og åpne rom. Dette gir en følelse av mye plass og rom på få kvadratmeter. Det er lagt stor vekt på å bruke solide og holdbare materialer under utforming av leiligheten.
Prospekt
Prisbetingelser
Kjøpstilbud
Dark, Soft&White
Kjøper du leilighet i nybygg kan man se leiligheten som et hvitt kanvas, med mange muligheter til å gjøre leiligheten særegen og unik.

På Levahn Mek er nesten ingen leilighet lik, hver av dem har unike karakteristikker og egenskaper, noe som åpner for en individuell og personlig innredning.

Det er du som skal bo i leiligheten og hvordan det skal se ut er helt opp til deg. Form i vei!
Din leilighet, dine valg
Hva er din stil og hva passer for deg?
Vi har satt sammen tre delikate interiør uttrykk til inspirasjon og hjelp.

Dark er er det mest kantete og harde av uttrykkene. Inspirasjonen her er hentet fra industri og en monokron tankegang.

Med Soft får du et mykere og mer organisk uttrykk med lysere farger. Der Dark er tøff og bold, er Soft mer feminin og dus.

White er den enkle og rene løsningen. Med store hvite flater blir den luftige leiligheten enda luftigere.Form i vei!

Interessert i Levahn Mek.?
Registrer deg som interessent og vi holder deg oppdatert.

Informasjon om behandling av personopplysninger

Informasjonen du legger igjen i dette skjemaet behandles av Skanska Eiendomsutvikling AS («Skanska») som er behandlingsansvarlig. Dette betyr at Skanska er ansvarlig for behandlingen av dine opplysninger i samsvar med personopplysningslovens bestemmelser. Informasjonen brukes av Skanska til å registrere deg i vårt kunderegister på det/de prosjektene du har meldt interesse for.

Vi benytter også kontaktopplysningene du oppgir til å sende deg informasjon, markedsføring og kundeundersøkelser om dette prosjektet, samt andre prosjekter vi tror kan være relevante for deg. Vi kan komme til å kontakte deg via telefon, mail, SMS eller post. Ønsker du ikke lenger å motta informasjon og markedsføring fra oss kan du avmelde deg i nederst i nyhetsbrev eller ta kontakt med vår Data Protection Manager på epost: dpm_norge@skanska.no

For mer informasjon om Skanska behandling av personopplysninger og dine rettigheter, les mer om våre brukervilkår på skanska.no/brukervilkar/
Ta gjerne kontakt med oss hvis du har noen spørsmål angående prosjektet
Telefon: 40001463

www.skanska.no