Middager med venner med et bakteppe av teglstein og luft

26 unike fabrikk-leiligheter på Ensjø

Levahn Mek.
Velkommen til Levahn Mek. I de gamle fabrikklokalene til Levahns Mekaniske Verksted på Ensjø kan du bo i fantastiske fabrikklokaler som utnytter mer enn bare kvadratmeteren. Moderne løsninger og åpne rom. Dette gir en følelse av mye plass og rom på få kvadratmeter.

På Ensjø bor du sentralt, men samtidig i et tilbaketrukket område på høyden over Tøyen. Levahn Mek. ligger rett ved Ensjø T-banestasjon og turen til Nationaltheatret Stasjon tar elleve minutter.

Velkommen til visning
Søndag kl. 15:00-16:00
eller etter avtale med megler
Unike leiligheter
Gammel industrihistorie møter moderne løsninger og nytenkning. Luft, kubikk, rom, glass og stål bak vakre teglsteinsvegger med en historie som går helt tilbake til 1855.
Lev i industrihistorie
1946 var det en brann i bygningen og ble etter dette modernisert og rustet opp for fremtiden. Etter noen tøffe år skal nå nye kapitler i historieboka skrives og igjen får de gamle teglsteinsveggene nytt liv.
Kvalitet som viser
Det er lagt stor vekt på å bruke solide og holdbare materialer under utforming av leiligheten. Varmt treverk møter tunge industrimaterialer som stål og teglstein. Store glassflater sørger for at sola slipper inn og gir lyse og åpne rom.
Din leilighet, dine valg
Kjøper du leilighet i nybygg kan man se leiligheten som et hvitt kanvas, med mange muligheter til å gjøre leiligheten særegen og unik.

På Levahn Mek er nesten ingen leilighet lik, hver av dem har unike karakteristikker og egenskaper, noe som åpner for en individuell og personlig innredning.

Det er du som skal bo i leiligheten og hvordan det skal se ut er helt opp til deg. Form i vei!
Interessert i Levahn Mek?
Registrer deg som interessent og vi holder deg oppdatert
Informasjon om behandling av personopplysninger

Informasjonen du legger igjen i dette skjemaet behandles av Skanska Eiendomsutvikling AS («Skanska») som er behandlingsansvarlig. Dette betyr at Skanska er ansvarlig for behandlingen av dine opplysninger i samsvar med personopplysningslovens bestemmelser. Informasjonen brukes av Skanska til å registrere deg i vårt kunderegister på det/de prosjektene du har meldt interesse for.

Vi benytter også kontaktopplysningene du oppgir til å sende deg informasjon, markedsføring og kundeundersøkelser om dette prosjektet, samt andre prosjekter vi tror kan være relevante for deg. Vi kan komme til å kontakte deg via telefon, mail, SMS eller post. Ønsker du ikke lenger å motta informasjon og markedsføring fra oss kan du avmelde deg i nederst i nyhetsbrev eller ta kontakt med vår Data Protection Manager på epost: dpm_norge@skanska.no

For mer informasjon om Skanska behandling av personopplysninger og dine rettigheter, les mer om våre brukervilkår på skanska.no/brukervilkar/
Ta gjerne kontakt med oss hvis du har noen spørsmål angående prosjektet
Telefon: 40001463

www.skanska.no