Levahn MEK.

I de gamle industrilokalene til Levahn Mekaniske på Ensjø, skal vi bygge 26 unike fabrikkleiligheter. Salget er nå i gang!

Levahn MEK.

Levahn MEK.

Levahn MEK.

Levahn MEK.

Gammelt møter nytt
Levahn Mek. huser 26 leiligheter. Luft, kubikk, rom, glass og stål bak vakre teglsteinsvegger med en historie som går helt tilbake til 1855. Gammelt møter nytt. Kubikk møter kvadratmeter. Luft møter rom. Stein møter stål.
Velkommen til visning
Søndag kl. 15:00-16:00 eller etter avtale med megler
Sentralt, men tilbaketrukket
Ensjø er et område der det vil skje mye i årene som kommer. Det er spådd at Ensjø Torg vil ha høyest befolkningsvekst de neste 10 årene. I takt med at Oslo vokser, får man nye overganger til områder i byen der kun industribygg har holdt til, men som med tiden blir en naturlig del av byen.
Leilighetene
På Levahn Mek er nesten ingen leilighet lik, hver av dem har unike karakteristikker og egenskaper, noe som åpner for en individuell og personlig innredning. Det er du som skal bo i leiligheten og hvordan det skal se ut er helt opp til deg. Form i vei!
Rom - 4
Etasje - 1
Primærrom - 110,9m2
Bruksareal - 118,9m2
Pris - 8 300 000,-
Omkostninger - 209 318,-
Leilighet 111
Rom - 4
Etasje - 1
Primærrom - 109,4m2
Bruksareal - 113,9m2
Pris - 8 500 000,-
Omkostninger - 214 318,-
Leilighet 112
Rom - 3
Etasje - 1
Primærrom - 107,4m2
Bruksareal - 111,8m2
Pris - 7 900 000,-
Omkostninger - 199 318,-
Leilighet 113
Prospekt
Kjøpstilbud
Prisbetingelser

Interessert i Levahn Mek?

Meld deg på her, så vil du få litt mer informasjon om prosjektet.
I tillegg holder vi deg oppdatert ved større milepæler.
Informasjon om behandling av personopplysninger

Informasjonen du legger igjen i dette skjemaet behandles av Skanska Eiendomsutvikling AS («Skanska») som er behandlingsansvarlig. Dette betyr at Skanska er ansvarlig for behandlingen av dine opplysninger i samsvar med personopplysningslovens bestemmelser. Informasjonen brukes av Skanska til å registrere deg i vårt kunderegister på det/de prosjektene du har meldt interesse for.

Vi benytter også kontaktopplysningene du oppgir til å sende deg informasjon, markedsføring og kundeundersøkelser om dette prosjektet, samt andre prosjekter vi tror kan være relevante for deg. Vi kan komme til å kontakte deg via telefon, mail, SMS eller post. Ønsker du ikke lenger å motta informasjon og markedsføring fra oss kan du avmelde deg i nederst i nyhetsbrev eller ta kontakt med vår Data Protection Manager på epost: dpm_norge@skanska.no

For mer informasjon om Skanska behandling av personopplysninger og dine rettigheter, les mer om våre brukervilkår på skanska.no/brukervilkar/
Ta gjerne kontakt med oss hvis du har noen spørsmål angående prosjektet
Telefon: 40001463

www.skanska.no